Показване на 6 резултата

 • PJSY-2000 Scissor Parking Lif / Ножична гаражна платформа

  Компактен асансьор тип „ножица“ за паркиране в домашен гараж и/или открит паркинг. Този модел използва дълбочината на зоната за паркиране за да минимизира ограничението във височината на пространството.

 • PTP-2 Two Post In-Ground Car Lift for Garage – Система за паркиране на две нива в земята

  С тази система могат да се паркират два SUV автомобила независимо един от друг. Монтажа е изключително опростен, а всеки от ползвателите на автомобилите има достъп до него без да се налага да премества другият автомобил.

 • Puzzle system – Система за паркиране на две и повече нива

  Това е най-иновативната и практична система за спестяване на място. Лесна инсталация, модерен дизайн и множество системи за безопасност. Предвидена е могократно да оптимизира пространството за паркиране. Не е необходимо преместването на други автомобили, за да се осигури достъп до автомобила, който ни е необходим. Разработва се спрямо желанията на клиента.

 • TP-200 Two Post Garage Lift / Двуместна гаражна платформа

  Компактен асансьор за паркиране в домашен гараж и/или паркинг с нисък таван. Този модел използва дълбочината на зоната за паркиране за да минимизира ограничението във височината на пространството.

 • TP-230H Garage Storage Lift Systems – Гаражна асансьорна система

  Лек вариант на двуподемни лифта за паркиране с капацитет на повдигане 2300 кг. Височина на паркиране от нивото на земята – 2100 мм. Това е едно от най-рентабилните решения за паркиране на SUV.

 • TP-270 Two Post Car Parking Lift System – Система за паркиране на две нива

  Това е най-популярната и използвана система в света благодарение на своята производителност и надежност. Лесна инсталация, модерен дизайн и множество системи за безопасност са основните акценти в този модел. Платформата може да поеме два големи SUV автомобила. 100% от нея е изработента от роботизирана система с лазерно рязане. Стандартният сертификат за изпитание е за 2700 кг, но при практическите изпитания товароподемността стига до 5 400 кг.